tar för närvarande 2025 bokningar

Moderna foton
tidlösa minnen

Fotograf i Skellefteå | Fotograf i Umeå

Hej på er! Jag heter Donna

Och jag brinner för två saker: fotografering och människor. Precis som du värnar jag om min familj och mina vänner. Om du är på jakt efter någon som kan fånga din individualitet, din unika kärlek och din familjs essens, då har du kommit till rätt ställe.

Jag finns i Västerbotten, mellan Umeå och Skellefteå, och jag är en fotograf som trivs med att fånga skönheten i mänskliga kontakter - vare sig det gäller bröllop, familjer eller de speciella ögonblick som definierar våra liv. Sammanfattningsvis älskar jag att dokumentera mänskliga känslor och relationer. Samhörighet och kärlek. Och naturligtvis skönhet.

"Gör henne till ditt första val"

Donna är fantastisk i alla aspekter av det hon gör. Hennes idéer för foton på dagen för vårt bröllop var fantastiska, lika så hennes förmåga att få oss att känna oss bekväma i alla situationer. Våra bilder var bortom vad vi kunde ha föreställt oss och vi kunde inte vara mer nöjda med hur de kom ut, från de poserade bilderna till de spontana. Vi skulle inte tveka att rekommendera Donna för någons bröllop eller evenemang, i själva verket skulle vi göra allt vi kan för att föreslå att du gör henne till ditt första val.

– Linn och Mike

Fotograf i Skellefteå & Fotograf i Umeå

Jag arbetar som fotograf i Umeå och Skellefteå med omnejd. Att få fotografera barn, familjer, företag och bröllop gör att ingen dag är den andra lik. Fotografering är för mig en passion. Sammanfattningsvis älskar jag att dokumentera mänskliga känslor och relationer.

Kontakta mig

Jag skulle älska att höra din historia och upptäcka mer om dig! Fyll i kontaktformuläret och svara på alla frågor så gott du kan, så återkommer jag till dig snarast. Jag svarar alltid inom 2 arbetsdagar. Om du inte har fått svar, dubbelkolla din skräppost så att den inte hamnat där eller skicka ett mejl direkt till foto@donnarichmond.se.

- Donna

sv_SESV