tar för närvarande 2024 bokningar

Parfotografering

Förlovad eller djupt förälskad?
fånga er kärlek på bild

Boka en parfotografering för att vårda dessa minnen för alltid. Min stil handlar om att fånga genuina ögonblick, skapa naturliga känslor och ha kul under passet. Jag fokuserar på skratt, detaljer och romantik. Läs mina kunders omdömen för att se hur avslappnade de känner sig med mig. Du är i trygga händer!

Det är enkelt att boka din fotografering! Skicka mig bara ett mail. Berätta lite om dig. Vill du vara inomhus eller utomhus? Vilka dagar är bra för dig? Jag föreslår tillbaka några datum och tider till dig. Vi pratar om var vi ska ta dessa bilder. Har du en plats du älskar? Låt mig höra det! Jag vill utebyta idéer för att se till att du får de bästa bilderna. Och oroa dig inte för vädret – om det ser ut som regn väljer vi en ny dag eller kanske flyttar inomhus.

parfotograferingsguide

Att välja plats

Jag har favoritplatser och letar alltid efter nya för att passa varje unik fotosession. Om det är en solig dag är det bäst att fotografera 1-2 timmar precis innan solen går ner, när ljuset är helt magiskt. Om det är molnigt kan du ta bilder när som helst under dagen och du kommer att få fantastiska bilder - ibland är en molnig himmel bättre eftersom vi kan undvika hårda skuggor från direkt solljus. Om vädret blir dåligt på vårt planerade datum har jag en backup redo för att säkerställa de bästa bilderna.

Vad ska man ha på sig

Du kommer att få en guide med förslag och idéer, men i slutändan, bär det som får dig att må bra. Ta gärna med flera alternativ att välja mellan på inspelningsdagen.

Efter fotograferingen

Inom en vecka kan du välja dina favoritbilder från ett privat webbgalleri. Ytterligare bilder kan köpas om så önskas. Du får högupplösta bilder som är lämpliga för utskrift och optimerade för delning online. Betalningen är uppdelad i två fakturor för din bekvämlighet (50% före fotograferingen och 50% efteråt).

Vad ingår?

I paketet ingår fotografering, redigering, digital leverans via ett säkert galleri och ett digitalt arkiv i ett år. Högupplösta bilder levereras digitalt eller på ett USB-minne. Du kan göra dina bildval bekvämt hemifrån.

kostnad

Superior-paketet

4900 kr

Lyx-paketet

3900 kr
*ytterligare högupplösta bilder
Inramade konstfotoförstoringar
Jag erbjuder inramade fotoförstoringar. Ge dina bilder den presentation de förtjänar med svensktillverkade handgjorda ramar och fönsterfästen av museikvalitet. Ett konsttryck kommer att presentera din bild på bästa sätt och det kommer att hålla i många år. Bilder skrivs ut på Hahnemühle Photo Rag®-papper, som är ett av världens mest populära papper för högkvalitativ FineArt-bläckstråleutskrift.
resa

Jag reser utan extra kostnad till Umeå och Skellefteå. Kontakta mig om du bor längre bort, jag träffar dig gärna.

avbokningar
Självklart kommer jag att boka om din tid om någon skulle bli sjuk (inklusive jag själv) utan kostnad.

Kontakta mig

Jag skulle älska att höra din historia och upptäcka mer om dig! Fyll i kontaktformuläret och svara på alla frågor så gott du kan, så återkommer jag till dig snarast. Jag svarar alltid inom 2 arbetsdagar. Om du inte har fått svar, dubbelkolla din skräppost så att den inte hamnat där eller skicka ett mejl direkt till foto@donnarichmond.se.

- Donna

sv_SESV