tar för närvarande 2025 bokningar

familjefotografering

livsstil och storytelling

Tänk dig en fotografering som känns precis som att umgås med din familj. Det är vad du får när jag tar dina bilder. Vi kan göra det hemma hos er, där ni trivs bäst, eller på en favoritplats utomhus - någonstans som betyder något för er eller en cool plats som jag kan föreslå.

Varje familj är unik, och det ska era bilder också vara. Med mig finns det inget behov av att "säga cheese". Jag låter dina barn vara sig själva - oavsett om de är tysta, lekfulla eller lite vilda. Jag fångar alla ögonblick, från den galna leken till de varma kramarna.

En familjefotografering med mig handlar om att fånga det som gör din familj till din - kärleken, skratten och till och med röran! Det handlar om de små händerna som håller i dina och fnisset som fyller rummet. Det är de här bilderna som kommer att betyda mest när åren går.

Om vi träffas utomhus gör vi roliga saker - springer runt, kanske plockar några blommor eller letar efter insekter. Allt handlar om att ha trevligt. Och om jag kommer hem till dig kan vi ta bilder när vi gör vardagliga saker - bakar kakor, läser sagor eller bara umgås. På så sätt visar bilderna hur livet verkligen ser ut för er alla.

Familjefotograferingsguide

Välja plats

Jag har favoritplatser och letar alltid efter nya för att passa varje unik fotosession. Om det är en solig dag är det bäst att fotografera 1-2 timmar precis innan solen går ner, när ljuset är helt magiskt. Om det är molnigt kan du ta bilder när som helst under dagen och du kommer att få fantastiska bilder - ibland är en molnig himmel bättre eftersom vi kan undvika hårda skuggor från direkt solljus. Om vädret blir dåligt på vårt planerade datum har jag en backup redo för att säkerställa de bästa bilderna.

Vad ska man ha på sig

Du kommer att få en guide med förslag och idéer, men i slutändan, bär det som får dig att må bra. Ta gärna med flera alternativ att välja mellan på inspelningsdagen.

Efter fotograferingen

Inom en vecka kan du välja dina favoritbilder från ett privat webbgalleri. Ytterligare bilder kan köpas om så önskas. Du får högupplösta bilder som är lämpliga för utskrift och optimerade för delning online. Betalningen är uppdelad i två fakturor för din bekvämlighet (50% före fotograferingen och 50% efteråt).

Vad ingår?

I paketet ingår fotografering, redigering, digital leverans via ett säkert galleri och ett digitalt arkiv i ett år. Högupplösta bilder levereras digitalt eller på ett USB-minne. Du kan göra dina bildval bekvämt hemifrån.

kostnad

Superior-paketet

4900 kr

Lyx-paketet

3900 kr
*ytterligare högupplösta bilder
Inramade konstfotoförstoringar
Jag erbjuder inramade fotoförstoringar. Ge dina bilder den presentation de förtjänar med svensktillverkade handgjorda ramar och fönsterfästen av museikvalitet. Ett konsttryck kommer att presentera din bild på bästa sätt och det kommer att hålla i många år. Bilder skrivs ut på Hahnemühle Photo Rag®-papper, som är ett av världens mest populära papper för högkvalitativ FineArt-bläckstråleutskrift.
resa

Jag reser utan extra kostnad till Umeå och Skellefteå. Kontakta mig om du bor längre bort, jag träffar dig gärna.

avbokningar
Självklart kommer jag att boka om din tid om någon skulle bli sjuk (inklusive jag själv) utan kostnad.

Kontakta mig

Jag skulle älska att höra din historia och upptäcka mer om dig! Fyll i kontaktformuläret och svara på alla frågor så gott du kan, så återkommer jag till dig snarast. Jag svarar alltid inom 2 arbetsdagar. Om du inte har fått svar, dubbelkolla din skräppost så att den inte hamnat där eller skicka ett mejl direkt till foto@donnarichmond.se.

- Donna

sv_SESV