tar för närvarande 2025 bokningar

Gravidfotografering

Minnen att vårda

Fira din resa mot föräldraskapet med en personlig gravidfotografering som går längre än att bara ta bilder - det handlar om att skapa en intim upplevelse. Omfamna förväntningarna med din partner i en mysig miljö som är utformad för att fånga denna speciella tid med naturliga, bekväma poser.

Gravidfotograferingsguide

Boka din session

För att säkra din plats fyller du bara i formuläret längst ned på den här sidan. Om du bokar tidigt, helst runt vecka 20, ser du till att jag hittar det bästa datumet för dig. Jag planerar ett första och ett andra datum för att ta hänsyn till eventuella osäkra väderförhållanden.

Fotografering året runt

Varje årstid har sin unika bakgrund för gravidfotografering, med varma accessoarer och filtar för sköna vintersessioner.

När ska fotograferingen ske

Veckorna mellan 25 och 35 är ofta att föredra eftersom man då tydligt kan se bebisbulan, men den viktigaste faktorn är din komfort.

Välja plats

Jag har favoritplatser och letar alltid efter nya för att passa varje unik fotosession. Om det är en solig dag är det bäst att fotografera 1-2 timmar precis innan solen går ner, när ljuset är helt magiskt. Om det är molnigt kan du ta bilder när som helst under dagen och du kommer att få fantastiska bilder - ibland är en molnig himmel bättre eftersom vi kan undvika hårda skuggor från direkt solljus. Om vädret blir dåligt på vårt planerade datum har jag en backup redo för att säkerställa de bästa bilderna.

Inkludera din respektive

Din partner är välkommen att vara med på fotograferingen, eftersom det bidrar till berättelsen att fånga kontakten mellan er två.

Vad ska man ha på sig

Du kommer att få en guide med förslag på kläder och länkar för inköp. Ta gärna med flera alternativ att välja mellan på fotograferingsdagen.

Efter fotograferingen

Inom en vecka kan du välja dina favoritbilder från ett privat webbgalleri. Ytterligare bilder kan köpas om så önskas. Du får högupplösta bilder som är lämpliga för utskrift och optimerade för delning online. Betalningen är uppdelad i två fakturor för din bekvämlighet (50% före fotograferingen och 50% efteråt).

Vad ingår?

I paketet ingår fotografering, redigering, digital leverans via ett säkert galleri och ett digitalt arkiv i ett år. Högupplösta bilder levereras digitalt eller på ett USB-minne. Du kan göra dina bildval bekvämt hemifrån.

kostnad

Superior-paketet

4900 kr

Lyx-paketet

3900 kr
*ytterligare högupplösta bilder
Inramade konstfotoförstoringar
Jag erbjuder inramade fotoförstoringar. Ge dina bilder den presentation de förtjänar med svensktillverkade handgjorda ramar och fönsterfästen av museikvalitet. Ett konsttryck kommer att presentera din bild på bästa sätt och det kommer att hålla i många år. Bilder skrivs ut på Hahnemühle Photo Rag®-papper, som är ett av världens mest populära papper för högkvalitativ FineArt-bläckstråleutskrift.
resa

Jag reser utan extra kostnad till Umeå och Skellefteå. Kontakta mig om du bor längre bort, jag träffar dig gärna.

avbokningar
Självklart kommer jag att boka om din tid om någon skulle bli sjuk (inklusive jag själv) utan kostnad.

Kontakta mig

Jag skulle älska att höra din historia och upptäcka mer om dig! Fyll i kontaktformuläret och svara på alla frågor så gott du kan, så återkommer jag till dig snarast. Jag svarar alltid inom 2 arbetsdagar. Om du inte har fått svar, dubbelkolla din skräppost så att den inte hamnat där eller skicka ett mejl direkt till foto@donnarichmond.se.

- Donna

sv_SESV